|
antonf777
|
 |
« Reply #1025 on: July 24, 2010, 11:07:12 pm » |
|
3 dana, 5 filmova: Yes, man The ugly truth Iron man Knowing (HD) Drillbit Taylor  Htio sam pogledat i Sherlock Holmesa, ali mi ga nije htio citati  ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PAUL STANLEY
|
 |
« Reply #1026 on: July 25, 2010, 12:01:38 am » |
|
the incredbles-predobar crtić nominiran za oscara
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
McLovin
|
 |
« Reply #1027 on: July 25, 2010, 06:16:20 pm » |
|
ghost basters 1 i 2
te
svih 6 supermena
uhvatio me retro :-)
|
|
|
|
|
|
"Permit me to issue and control the money of a nation, and I care not who makes its laws." - Amschel Mayer Rothschild
|
|
|
|
nine tailed fox
|
 |
« Reply #1028 on: July 25, 2010, 11:25:56 pm » |
|
Pormčina(eclipse)- iako u užasnoj kvaliteti i zvuku ovo je bilo super. film je jednostavno savršen. 10/10
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ArenaWii
|
 |
« Reply #1029 on: July 26, 2010, 09:24:06 am » |
|
The book of Eli u HD kvaliteti.. mkv format... DO JAJA i film i kvaliteta slike...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MrJones
|
 |
« Reply #1030 on: July 28, 2010, 06:38:04 pm » |
|
Bubba Ho-tepp - Plot je sljedeći: Elvis and JFK, both alive and in nursing homes, fight for the souls of their fellow residents as they battle an ancient Egyptian Mummy. I ak' to nije nešto najbolje ikad, ja ne znam što je  svih 6 supermena
Pa supermena ima 4, 5 sa novim.... ili si ti krenuo daleko u prošlost, još prije veličanstvene pojave Christophera Reevea?
|
|
|
|
« Last Edit: July 28, 2010, 06:43:17 pm by MrJones »
|
|
Disillusioned words like bullets bark As human gods aim for their mark Made everything from toy guns that spark To flesh-colored Christs that glow in the dark It's easy to see without looking too far That not much Is really sacred.
|
|
|
|
Luke
|
 |
« Reply #1031 on: July 28, 2010, 07:12:12 pm » |
|
Pogledo sam Inception u kinu.Film je super,ima zanimljivu temu,psihološki je i stalno je neka akcija.Jedino je početak malo dosadan al ostalo je prejebeno.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
McLovin
|
 |
« Reply #1032 on: July 31, 2010, 12:09:42 pm » |
|
svih 6 supermena
Pa supermena ima 4, 5 sa novim.... ili si ti krenuo daleko u prošlost, još prije veličanstvene pojave Christophera Reevea? [/quote] Imam dvije verzije supermena 2, eto kako sam došao do brojke od 6
|
|
|
|
|
|
"Permit me to issue and control the money of a nation, and I care not who makes its laws." - Amschel Mayer Rothschild
|
|
|
|
carl
|
 |
« Reply #1033 on: August 10, 2010, 03:56:12 pm » |
|
Inception- šteta što nije u sezoni oskara. Sigurno bi ih hrpu pokupio. Jedan od najboljih filmova koji sam ikada gledao uz star warse.
|
|
|
|
|
|
Proud Wii & DS owner.
|
|
|
|
ArenaWii
|
 |
« Reply #1034 on: August 10, 2010, 04:21:36 pm » |
|
Inception- šteta što nije u sezoni oskara. Sigurno bi ih hrpu pokupio. Jedan od najboljih filmova koji sam ikada gledao uz star warse.
Jako dobar film... od Nolana ni ne očekujem ništa loše... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cobalt
|
 |
« Reply #1035 on: August 24, 2010, 05:24:52 am » |
|
Malo da bumpam ovo. Odgledao sinoć "The Jacket". Trenutačno downloadam sve filmove od Rocky, pa fino re-watch uraditi. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ArenaWii
|
 |
« Reply #1036 on: August 24, 2010, 07:45:05 am » |
|
Malo da bumpam ovo. Odgledao sinoć "The Jacket". Trenutačno downloadam sve filmove od Rocky, pa fino re-watch uraditi.  Jedam vikend sam si napravio Rocky maraton.. pogledao sve djelove u 2 dana... IQ mi je pao za 50% i derao sam se po stanu "Adreane"...  Jučer sam po prvi put gledao Region of Fire... dobar film... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ShyGuy
|
 |
« Reply #1037 on: August 27, 2010, 11:05:38 am » |
|
The hurt locker predobar film 9/10
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blade-Ri
|
 |
« Reply #1038 on: September 04, 2010, 01:05:47 am » |
|
Prince of Persia: The Sands of Time ( http://www.imdb.com/title/tt0473075/) - ugodno iznenađen, očekivao sam prosječni, čak i ispodprosječni film no ovo je zaista dobro, ima kul brze akcije, scenarij je sasvim solidan,čak se i drži kolko tolko priče iz igre, gluma je također bila sasvim ok,te mi je ovdje inače ne baš omiljeni Gyllenhaal bio simpatičan, a princeza je čka i pol  (nabijem one kojima smeta što princa glumi englez i slično)... sve u svemu bolji je od većine "blokbaster" filmova iz ove godine i sigurno ću ga pogledat još jednom, zabavnih 8/10
|
|
|
|
|
|
I'm Rick James bitches
|
|
|
|
ArenaWii
|
 |
« Reply #1039 on: September 04, 2010, 02:20:30 pm » |
|
Prince of Persia: The Sands of Time ( http://www.imdb.com/title/tt0473075/) - ugodno iznenađen, očekivao sam prosječni, čak i ispodprosječni film no ovo je zaista dobro, ima kul brze akcije, scenarij je sasvim solidan,čak se i drži kolko tolko priče iz igre, gluma je također bila sasvim ok,te mi je ovdje inače ne baš omiljeni Gyllenhaal bio simpatičan, a princeza je čka i pol  (nabijem one kojima smeta što princa glumi englez i slično)... sve u svemu bolji je od većine "blokbaster" filmova iz ove godine i sigurno ću ga pogledat još jednom, zabavnih 8/10 Potpisujem! Ajde bar ovaj film po igri nisu usrali.. Točnije nije ga usrao Uwe Boll....  Dobro mi je u filmu što neke stvari su kao u igri... jako zabavan film. Moja preporuke... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|