|
Blade-Ri
|
 |
« Reply #900 on: February 13, 2010, 04:44:56 pm » |
|
Paranormal Activity ( http://www.imdb.com/title/tt1179904/) - isuse bože kriste kakav je ovo šrot od filma pa to je strašno, monotono, dosadno za popizdit, nimalo strašno (a neki daju epitet najstrašniji ikad), a i taj đir da ispadne film ko neki home video im nije bio nešto posebno, zadnja scena bi kao trebala scimat al ono u jebenom Krugu koji je isto šrot ih bar ima takvih 500, nikad gore potrošenih 30 kuna za kino, nemam običaj davati ocjenu 1 ili 2, pa ono 2,5/10 -_-
|
|
|
|
|
|
I'm Rick James bitches
|
|
|
|
Kong
|
 |
« Reply #901 on: February 13, 2010, 04:49:12 pm » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PAUL STANLEY
|
 |
« Reply #902 on: February 14, 2010, 10:31:19 pm » |
|
valentine day-ono,sasvim prosječno.nemam nišat za reć 6/10
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blade-Ri
|
 |
« Reply #904 on: February 15, 2010, 07:09:45 pm » |
|
A tek ono ša se događa u Italiji, hitna dolazi u kina po ljude jer su ostali paralizirani od straha i slično, daj molim te, očito je onda problem u nama :S
|
|
|
|
|
|
I'm Rick James bitches
|
|
|
|
|
|
ArenaWii
|
 |
« Reply #906 on: February 18, 2010, 12:42:28 pm » |
|
Gledao Avatar... film je do jaja!!! topla preporuka svima....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kong
|
 |
« Reply #907 on: February 20, 2010, 05:29:44 pm » |
|
Transformers 2 - a ono, kul film, fora efekti, Megan Fox itd...
Moon - dobar SF s vrlo dobrom atmosferom
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blade-Ri
|
 |
« Reply #908 on: February 20, 2010, 08:13:42 pm » |
|
Moon - dobar SF s vrlo dobrom atmosferom  Al na mjesecu nema atmosfere :P 
|
|
|
|
|
|
I'm Rick James bitches
|
|
|
|
Kong
|
 |
« Reply #909 on: February 21, 2010, 03:33:03 pm » |
|
 Zadnje pogledao Dante's Inferno - dobar crtić, brzo vam vrijeme prođe jer je podijeljen u prolaske kroz krugove, pa vam se tih sat i 20 koliko traje čini još i kraćim. Inače, naslov sam govori o čemu se radi - animirana verzija Danteovog pakla.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HoYack
|
 |
« Reply #910 on: February 21, 2010, 05:26:25 pm » |
|
Legion - ok, nisam baš gledao cijeli film. Negdje početak dok nisu došli "anđeli" pa sam zaspao. Svako malo bi se probudio i uvijek bi ubijali te anđele na sve moguće načine. Film je 90% kako ih ubijaju. Podsjeća na Od sumraka do zore.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kong
|
 |
« Reply #911 on: February 21, 2010, 07:16:10 pm » |
|
Evo ja sad pogledao Legion. Film mi je bio jedan od najočekivanijih pošto volim Supernatural seriju, ali sam znao da će film bit loš na kraju, no svejedno sam se nadao iznenađenju nekom. I da, na kraju je ispao u skladu s očekivanjima - film je loš. Pogledajte samo ako volite filmove te tematike i dosadno vam je. Inače ništa nećete propustiti. Nedostaci: Film izgleda jeftino. Arkanđeli oko vrata nose ogrlice, koje kada strgaju gube svoje moći, koliko sam primijetio. Mihael je strgnuo tu ogrlicu i nema nikakve moći. Ono, ne želimo gledati anđela kako se bori s automatskom puškom, dajte mu neke moći pobogu.  Drugo, anđeli opsjedaju ljude, a tada izgledaju ko da su ih demoni opsjeli. Također, sličniji su tako zombijima nego opsjednutima - spori su, neinteligentni, nemaju neke posebne sposobnosti i grizu ljude za vrat. I da, film je totalna kopija Terminatora, samo s biblijskom tematikom.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PAUL STANLEY
|
 |
« Reply #912 on: February 21, 2010, 11:40:52 pm » |
|
wolfman- :thmbup:zakon 8/10
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kong
|
 |
« Reply #913 on: February 24, 2010, 12:31:29 pm » |
|
Into the Wild - odličan film, predobar. Jedan od najboljih koje sam ikad gledao. Super priča, zanimljiva, po istinitom događaju i prema knjizi, film traje 2 sata i 20 minuta, ali mi je to prošlo za čas. Komotno bi još sat i pol filma mogao gledati i ne bi mi dosadilo. Dirljiv, tjera na razmišljanje, a neki bi ga mogli okarakterizirati kao "life-changing". Posted on: 23 February 2010, 01:37:17 Law Abiding Citizen - solidan triler, ali samo to. Kraj podiže dojam, ali se sve do toga film čini "brijačkim", a i nekako mi Gerard Butler ne paše baš u toj ulozi, mislim da su mogli boljeg glumca naći za tu ulogu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blade-Ri
|
 |
« Reply #914 on: February 24, 2010, 10:46:27 pm » |
|
Tormented ( http://www.imdb.com/title/tt1100053/) - mulac u školi počini samoubojstvo jer su ga svi zajebavali i tukli, nakon toga se vrati iz mrtvih da se osveti ekipi...fora slash film sa nekoliko komičnih scena ali ništa više od toga 6/10
|
|
|
|
|
|
I'm Rick James bitches
|
|
|
|
Kong
|
 |
« Reply #915 on: February 25, 2010, 04:12:36 pm » |
|
Blow - odlična kriminalistička drama prema istinitom događaju o čovjeku koji je započeo prodaju kokaina u Americi i njegovim usponima i padovima. Glumačka postava je također dobra - Johnny Depp, Penelope Cruz, Ray Liotta...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zuja
|
 |
« Reply #916 on: March 01, 2010, 12:45:27 am » |
|
Ninja assassin - puuuuuno mesarenja i krvi. Fora film za potrošit vrijeme. 
|
|
|
|
|
|
Dijelim lockerz invite, samo reci e-mail.
|
|
|
|
PAUL STANLEY
|
 |
« Reply #917 on: March 01, 2010, 09:58:29 pm » |
|
bodyguard-izvrstan triler sa kevinom costnerom o bodyguardu jedne pjevačiće koji se u nju zaljubi ,a i ona u njega 9/10 .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kong
|
 |
« Reply #918 on: March 03, 2010, 01:55:17 pm » |
|
The Informant - film koji je u isto vrijeme i dobar i dosadan. Ima fora monologa, zanima vas što će se desiti dalje, kul je atmosfera i način snimanja (sve je žućkasto, onako old school), ali zbog nekog razloga mi je trebalo par dana da ga pogledam do kraja. Prema istinitom događaju je, ima dugačak tekst na Wikipediji o tom liku:
"Mark E. Whitacre (born May 1, 1957) came to public attention in 1995 when it became known that he was the highest-level executive to ever become an FBI whistleblower in U.S. history. He was the President of the BioProducts Division at Archer Daniels Midland (ADM) from 1989 to 1995. During three years (1992-1995), Whitacre had been acting as an informant for the Federal Bureau of Investigation (FBI), which was investigating ADM for price fixing."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blade-Ri
|
 |
« Reply #919 on: March 03, 2010, 04:34:29 pm » |
|
Informant mi je bio vrlo dobar, 8 od 10 ako se sječam dobro. Reservoir Dogs ( http://www.imdb.com/title/tt0105236/) - po mislim treći put, vjerojatno film sa najkul likovima ikad, jednostavna priča ispričan na fantastičan način, 9/10 Jennifer's Body ( http://www.imdb.com/title/tt1131734/) - Megan Fox navodi momke na sex i onda ih pojede jer je nekakav demon, horor komedija nekakva... da ovo joj je valjda najsexy film koji je snimila, al očekivao sam puno više kul scena, uglavnom nit je strašno nit je baš i smiješno...5/10 zbog jednog jedinog razloga hah, pogodite kojeg 
|
|
|
|
|
|
I'm Rick James bitches
|
|
|
|
Blade-Ri
|
 |
« Reply #920 on: March 04, 2010, 12:33:59 pm » |
|
The Wolfman ( http://www.imdb.com/title/tt0780653/) - solidno, casting je poprilično dobar tj. on najviše i vadi film, ok ravnoteža straha i akcije, no IMO sam vukodlak je mogao biti bolje dizajniran, a i fale mi još neke stvari u priči, za izgubit popodne ili večer 7/10
|
|
|
|
|
|
I'm Rick James bitches
|
|
|
|
Luke
|
 |
« Reply #921 on: March 05, 2010, 11:30:21 am » |
|
Gledo sam Avatar-Film je odličan,gledo sam ga u 3D-u,I definitivno ga vrijedi pogledat! 300-Bio ga pogledo onako iz dosade,nisam imo pametnijeg posla,al svejedno super je film!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kong
|
 |
« Reply #922 on: March 06, 2010, 05:04:27 pm » |
|
The Road - dobra postapokaliptična drama o čovjeku koji putuje sa svojim sinom i pokušava preživjeti u svijetu bez hrane, vode i drugih osnovnih uvjeta za život, gdje su brojne bande koje ubijaju i pljačkaju, kanibali itd... Da se pogledati, zanimljiv je, ali kraj je debilan, skroz me razočarao. Glume Viggo Mortensen, Charlize Theron, Robert Duvall...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PAUL STANLEY
|
 |
« Reply #923 on: March 09, 2010, 06:39:21 pm » |
|
alice in the wonderland-priču vjerojatno svi znaju od malh nogu ,pa da skratim- tim burton je genijalac. odmah u kino 9/10 .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kong
|
 |
« Reply #924 on: March 13, 2010, 04:21:41 pm » |
|
Ed Wood - odličan film o najgorem redatelju u povijesti filma Edwardu Woodu - http://www.imdb.com/name/nm0000248/ Redatelj je Tim Burton, a glavne uloge imaju Johnny Depp, Sarah Jessica Parker, Martin Landau, Bill Murray...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|