ArenaWii Forum
September 10, 2010, 12:28:16 am *
News: Novi uvjeti korištenja ArenaWii forum! Read more: http://www.arenawii.com/forum/index.php?topic=4.0

Home   Help Search Login Register  
Pages: 1 2 3 [4]
  Print  
Author Topic: Liga Prvaka  (Read 4438 times)
Kong
Administrator
Wario

kong_cro@hotmail.com
View Profile
« Reply #75 on: September 03, 2009, 03:28:31 pm »

Sve je više politike u nogometu, tko jači, diktira. A i UEFA namješta parove, sad sam već uvjeren u to. Koliko je bilo govora o tome i tradicionalnog ždrijeba dok se već znalo tko će s kim igrati i tko će imat lakši put, a sada - Inter i Barca trejdaju Ibru za Eto`a + lovu, a Milan proda Kaku Realu. I tko završi zajedno u skupinama? To će sve rezultirat ogromnom gledanosti = lova. No ne bunim se za to, bar će bit dobrih tekmi.

Djenica
DS noob :D
Kirby
*

djeno_kc@hotmail.com
View Profile Email
« Reply #76 on: September 03, 2009, 09:07:57 pm »

hahah svake godine su drame na toj ligi prvaka...i najvece drame ima Chelsea...ja sam navijac Chelsea i govorite kaj ocete za njega!!! Blue is the color!!! i briga me ...taj klub je poceo od nista i zavrsio od svega! svi Chelseafanovi imaju moj respect! :D :D :D :D :D

i ove godine osvaja LP sigurno xD

Blade-Ri
Administrator
Yoshi

Blade_Ri@hotmail.com
View Profile
« Reply #77 on: February 16, 2010, 07:09:56 pm »

Milan - Man Utd - pa ne preferiram baš nijedne ni druge, tako da neću navijat za nikog ovdje, te još uz to ne vidim tko bi mogao biti favorit, vrlo izjednačena tekma, da moram tipovat neš, možda bi čak i stavio neki 1x

Lyon - Real - ok Real je jači, al Lyon je tvrd orah uvijek bio, te će tako biti i danas, ništa ne smije iznenaditi, pa čak ni pobjeda Lyona koju ja priželjkujem, da moram igrat, bubno bi X pa kud puklo :D

I'm Rick James bitches
Kong
Administrator
Wario

kong_cro@hotmail.com
View Profile
« Reply #78 on: February 16, 2010, 11:43:03 pm »

Al Lyon nikad slabiji. sad
Posted on: 16 February 2010, 18:29:31
Milan sam sebe pobijedio. Koliko je ManU griješio na početku, a oni nisu kaznili. Na kraju isto, Pippo odličnu priliku imao, a i T. Silva. Kakve greške obrane kod 2. i 3. gola... Bonera jebeni, umjesto da nadskoči malog Rooneya, on se sakrije pod njega. sad A 3. mi se ne da ni komentirat.... Jebote, ako je Rooney u takvoj formi u kakvoj je, onda ga ne smiješ pustit da se šeće po terenu nesmetan. Treba uložit puno novaca na pojačanja, posložit obranu da opet bude prepoznatljiva talijanska čvrsta obrana. Kakav Džeko.

Kong
Administrator
Wario

kong_cro@hotmail.com
View Profile
« Reply #79 on: March 09, 2010, 11:38:08 pm »

Kakva večer u Ligi prvaka, stvarno odlične tekme, ne sjećam se kad je zadnji put tako bilo.

Domagoj1995
Pecto Wowim ShyGuya <3
Global Moderator
Zelda

^^

domagoj@gaming.hr
View Profile WWW Email
« Reply #80 on: March 10, 2010, 08:46:21 am »

Je. Gledo sam Arsenala i Porta. Odlična je utakmica bila, iako je sa visokom razlikom dobio Arsić. GG

Blade-Ri
Administrator
Yoshi

Blade_Ri@hotmail.com
View Profile
« Reply #81 on: March 10, 2010, 11:57:41 pm »

MIRALEM !  beach

I'm Rick James bitches
Domagoj1995
Pecto Wowim ShyGuya <3
Global Moderator
Zelda

^^

domagoj@gaming.hr
View Profile WWW Email
« Reply #82 on: March 30, 2010, 10:38:06 pm »

Koji kralj Olić!

Kong
Administrator
Wario

kong_cro@hotmail.com
View Profile
« Reply #83 on: March 31, 2010, 09:25:32 am »

A ne, projurio je ko metak, a kraj tekme. Stvorio se od nikud. Vidić i Ferdinand su se jedno u drugog zabili, a Olić već bio daleko, daleko. Carčina. On mi je bio drag uvijek jer su svi pljuvali po njemu i smijali mu se, a on je radio i radio i sa svakim novim klubom je bio sve bolji i bolji.
Posted on: 30 March 2010, 23:33:42
A i još jedna povijesna informacija naših komentatora - van der Sar je golman koji ima obje noge.  :D :D

Pages: 1 2 3 [4]
  Print  

Jump to: