ArenaWii Forum
September 08, 2010, 11:51:54 am *
News: Novi uvjeti korištenja ArenaWii forum! Read more: http://www.arenawii.com/forum/index.php?topic=4.0

Home   Help Search Login Register  
Pages: 1 [2]
  Print  
Author Topic: MMORPG  (Read 2219 times)
Kong
Administrator
Wario

kong_cro@hotmail.com
View Profile
« Reply #25 on: February 09, 2010, 06:41:30 pm »

Ako ovo ne bude valjalo, ne znam šta će:

"Play Star Wars™: The Old Republic™ and forge your own Star Wars™ saga in a story-driven massively-multiplayer online game from BioWare and LucasArts. Explore an age thousands of years before the rise of Darth Vader when war between the Old Republic and the Sith Empire divides the galaxy.

Choose to be a Jedi, a Sith, or from a variety of other classic Star Wars roles, and make decisions which define your personal story and determine your path down the light or dark side of the Force. Along the way you will befriend courageous companions who will fight at your side or possibly betray you based on your actions. Together, you will battle enemies in dynamic Star Wars combat and team up with other players to overcome incredible challenges.

Join us. Your personal Star Wars saga begins in Star Wars: The Old Republic."

http://www.gamespot.com/pc/rpg/starwarstheoldrepublic/index.html

Luke
Global Moderator
Zelda

Mrzim film the ring i mrzit ću ga do kraja života!

wildswing@hotmail.com
View Profile Email
« Reply #26 on: March 07, 2010, 02:19:57 am »

ma ovo je super sve,samo je šteta šta nema single playera,da ima bilo bi super...KOTOR serijal mi je među najboljim igrama pa zato :D

Kong
Administrator
Wario

kong_cro@hotmail.com
View Profile
« Reply #27 on: March 07, 2010, 02:21:41 am »

Šta si probo? :S Inače, čuo sam da je Allods OK, al još nisam igrao jer mi verzija koju sam skinuo pokaže error, pa mi je odmah pala želja za igranjem.

Kong
Administrator
Wario

kong_cro@hotmail.com
View Profile
« Reply #28 on: March 09, 2010, 01:05:59 pm »

Evo, skinuo fix za Allods. A ono, klasična kopija WoWa, izgled sličan. Igrao 2-3 sata i za free mmorpg dosta dobro. Samo ja ne vidim smisao tih mmorpg-a - ono, hodaj po ogromnom svijetu, ubij 1000213338349889 neprijatelja, pređi 13923809 više manje ista questa, dobij 249083205747 experiencea da bi došao do maksimalnog levela i onda kruži okolo i preseravaj se kako si jači od drugih. Hoću reći, single player igre su mi puno zanimljivije od mmorpg-a (i igrao sam WoW par dana dok mi je frend posudio da probam, isti vrag). MMORPG-i su mi ko osakaćene single player igre - u biti su puno lošije i manje kvalitetne, lošija priča itd..., samo eto, možeš napast neko velko čudovište zajedno s 10 drugih likova ili se šorat protiv nekog drugog lika. Jej.
« Last Edit: March 09, 2010, 01:07:59 pm by Kong » Logged

ShyGuy
Zelda

View Profile
« Reply #29 on: March 13, 2010, 04:23:05 pm »

Kong jesi ikad igrao instance?
ja sam igrao wow 3 puta i bio mi je dosadan ali stalno sam pokusavao da vidim sto je tak dobro meni nist posebno ali sad imam original i igra je predobra jedna od najboljih koje sam igrao
samo joj moras dati malo vremena
« Last Edit: March 13, 2010, 04:24:42 pm by ShyGuy » Logged
Pages: 1 [2]
  Print  

Jump to: