|
Domagoj1995
|
 |
« Reply #50 on: July 23, 2010, 05:45:10 pm » |
|
Pa ja ne mogu vjerovati!! Taman sam planirao sljedeći tjedan do zagreba po xbox 360 i sad vidim da su poskupili za 250kn!!  Pa ne znam koja im je to fora, sad kad bi jeftiniji trebali biti http://www.sophoslab.hr/?konzole/31/  Još sam ja razmišljao dal da pričekam malo zato što bi mogao pojeftinit, kad ono poskupio. Uf, kako sam se samo izvukao. Savršeno  Sry Janko, žao mi te. @ntf Dobar izbor ak imaš viška para. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jank0
|
 |
« Reply #51 on: July 31, 2010, 01:23:06 pm » |
|
A to je vjerojatno poskupilo zbog modifikacije koja dođe 5 kn  Ma idem ja do zagreba jedan dan i tamo ću u svijetu medije kupit po 1550kn jer oni baš i ne prate trendove što se tiče cijena tak da bude valjda ostala ista neko kraće vrijeme. Posted on: July 23, 2010, 10:18:00 pm
EDIT: Naručio x360 i Console Universa za 1600kn, nadam se da će uskoro stići i da će biti sve u redu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Domagoj1995
|
 |
« Reply #52 on: August 01, 2010, 01:16:15 pm » |
|
Gdje ćeš ga modificirati, tj. za kolko?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jank0
|
 |
« Reply #53 on: August 01, 2010, 09:54:40 pm » |
|
Neču ga modificirati  Imam za sad 8 originala koje sam dobio za bagatelu, npr. gta 4 + gta: efls za 90kn, onda forza 3 + halo:odst za 100kn.... itd 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WiiKing
|
 |
« Reply #54 on: August 01, 2010, 10:43:00 pm » |
|
@Janko Sad moraš Domagoju objasniti, ako ćeš već furati originale, zašto si se odlučio sa inferiorniji X360, a ne za PS3 koji ima 8 jezgri (O S A M, jebote, eeeeeee). 
|
|
|
|
|
|
 Zajebao si Nane, ostala je tuga, pozdravljaju te Slovaci, sa afričkoga juga...
|
|
|
|
Jank0
|
 |
« Reply #55 on: August 01, 2010, 11:12:01 pm » |
|
Hahaha  Kako bi to reko... xbox 360 je više kul od ps3  Ali inače, x360 ima LIVE, jeftinije nabavim oriđiđi igre, a i sama konzola je jeftinija,... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Luke
|
 |
« Reply #56 on: August 01, 2010, 11:31:23 pm » |
|
Ali inače, x360 ima LIVE, jeftinije nabavim oriđiđi igre, a i sama konzola je jeftinija,...  Live se plaća,Psn ne(još),igre za ps3(rabljene ofc) ima isto za bagatelu,a sad ovisi,za konzolu,neznam cijene xboxa a ni ps3-a pa neću niš za to reć xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Domagoj1995
|
 |
« Reply #57 on: August 02, 2010, 12:00:36 am » |
|
Da, Live se plaća, igre su iste cijene, a i PS3 je jeftiniji od Xboxa i ima bolje ekskluzive, tako da mislim da si pogriješio, no dobro.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WiiKing
|
 |
« Reply #58 on: August 02, 2010, 10:03:01 am » |
|
Live se plaća,Psn ne(još) Mislim da je htio reći da je PSN smeće naspram LIVE-a. a i PS3 je jeftiniji od Xboxa i ima bolje ekskluzive Nije ti uputno gledati cijene u Hrvatskoj. U UK (dakle, manje više cijeloj normalnoj Europi) PS3 Slim od 120GB je ł250, a novi X360 sa 250GB HDD je ł200. U RH je Sophos povisio cijene jer se najvjerojatnije preračunao kod onog 5kn modificiranja, starije modele Jaspera je bilo lako modificirati, novi su živo zlo. A što se ekskluziva tiče, o tom potom, ukusi su različiti.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Domagoj1995
|
 |
« Reply #59 on: August 02, 2010, 11:50:02 am » |
|
A opet ne možeš gledati cijene u UK i ostalim zemljama i tako ih uspoređivati, jer rijetko tko će samo zbog kupnje konzole otići u Njemačku ili neku drugu državu (čast iznimkama). Ako gledaš u Hrvatskoj, najslabiji model PS3-a (40 GB) je jeftiniji od najslabijeg modela Xboxa360 (Arcade).
Dakle, imo, Janko mislim da bi jeftinije (a i bolje) prošao da si kupio PS3. Kao što sam rekao, konzola jeftinija, igara na gameplayu nađeš za pravu siću (GOW III za 150, 100 kn), jeftinije bi se naigrao online...
|
|
|
|
« Last Edit: August 02, 2010, 11:53:52 am by Domagoj1995 »
|
|
|
|
|
|
Jank0
|
 |
« Reply #60 on: August 02, 2010, 01:59:21 pm » |
|
A gle, ukusi su različiti. Mene toliko GOW, heavy ranin itd. ne impresioniraju nit me ne zanimaju. Da je meni više do plejke, ja bi kupio plejku pa makar dao koju stotku više i dosta dugo sam razmišljao tak da sam ispravno odlučio. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WiiKing
|
 |
« Reply #61 on: August 02, 2010, 02:07:59 pm » |
|
Ne moraš ići do Njemačke da bi došao do X360 po normalnim cijenama. A ako gledaš najslabiji model u Hrvatskoj (40GB) i najslabiji X360, prednost ide debelo na stranu X360 jer je 40GB model PS3 vjerojatno najgori od cijele palete. Što se tiče igara, ako se naručuju izvana daleko su jeftinije nego u Hrvatskoj. Da piratizacija nije toliko velika za X360 bilo bi i njih naći jeftine rabljene (zapravo, nađu se i ovako, samo rjeđe). A gle, ukusi su različiti. Mene toliko GOW, heavy ranin itd. ne impresioniraju nit me ne zanimaju. Što, hoćeš reći da nikada ne bi zaigrao igre (što igre, ekskluzive) u kojima moraš poput čimpanze stiskati gumbe koji se pojave na ekranu kako bi dobio osjećaj da ne gledaš film umjesto da igraš igru? 
|
|
|
|
« Last Edit: August 02, 2010, 02:12:31 pm by WiiKing »
|
|
|
|
|
|
Domagoj1995
|
 |
« Reply #62 on: August 02, 2010, 04:23:03 pm » |
|
Ne moraš ići do Njemačke da bi došao do X360 po normalnim cijenama. A ako gledaš najslabiji model u Hrvatskoj (40GB) i najslabiji X360, prednost ide debelo na stranu X360 jer je 40GB model PS3 vjerojatno najgori od cijele palete.
Gdje onda kupit Xbox po normalnoj cijeni? Zašto je prednost Xboxa? Valjda obrnuto. Jedina razlika između PS3 40 GB i onog od 80 ili više gigabajta je u hard disku. Dok je sa Xboxom drukčija stvar - dodatna oprema i slično.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WiiKing
|
 |
« Reply #63 on: August 02, 2010, 07:57:56 pm » |
|
Italija, Austrija, Mađarska.
Nije baš tako jednostavno. 40GB model je bio jeftiniji od ostalih, ali je bio i zamjetno slabije kvalitete. Tako da u dvojbi Jasper Arcade ili 40GB, X360 ima daleko veću prednost, bez obzira na možebitnu dodatnu opremu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Domagoj1995
|
 |
« Reply #64 on: August 02, 2010, 08:31:06 pm » |
|
Italija, Austrija, Mađarska.
Sto kilometara više-manje. Nije baš tako jednostavno. 40GB model je bio jeftiniji od ostalih, ali je bio i zamjetno slabije kvalitete. Tako da u dvojbi Jasper Arcade ili 40GB, X360 ima daleko veću prednost, bez obzira na možebitnu dodatnu opremu.
Ovo podebljano, i mislim da si se zeznuo. Model od 60 GB je bio lošije kvalitete, a ne od 40 GB. Nisam siguran, a neda mi se sad po netu tražit. No šta si pod time ''zamjetno slabije kvalitete'' mislio? Kvarovi? Performanse? Model od 60 GB koristi procesor od PS2, to znam. Tako da mislim da si se zajebo Vikinže.
|
|
|
|
« Last Edit: August 02, 2010, 08:33:25 pm by Domagoj1995 »
|
|
|
|
|
|
WiiKing
|
 |
« Reply #65 on: August 02, 2010, 09:03:05 pm » |
|
Malo više od 100km, nije Njemačka iza Bregane.
60GB je bio em prvi, em natrpan (željezo PS2, više USB-a, čitač kartica) pa je i YLOD-u bio podložniji. 40GB je bio 3. serija, bez svega toga. No cjenovno je bio daleko povoljniji od drugih modela te generacije (80GB i 160GB). Cijena nije toliko bila manja zbog manjeg diska, već se 40GB model proizvodio u drugoj tvornici, uz rezanja u kvaliteti materijala i same proizvodnje.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nine tailed fox
|
 |
« Reply #66 on: August 07, 2010, 05:22:47 pm » |
|
e, ljudovi jel mi ga mogu banati ako net koristim samo za sinkronizaciju s računalom i ne idem na live?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ArenaWii
|
 |
« Reply #67 on: August 07, 2010, 11:14:58 pm » |
|
e, ljudovi jel mi ga mogu banati ako net koristim samo za sinkronizaciju s računalom i ne idem na live?
Ne... samo nemoj imati pirata kad ideš na live... ja updatam i skidam stvari stalno.... čak sam s originalima išao igrati i sve ok.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jank0
|
 |
« Reply #68 on: August 12, 2010, 10:58:16 pm » |
|
Jučer bio u Grazu malo u šopingu i usput kupio x360 slim  Platio ga samo 210 € jer mi nisu opalili carinu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nine tailed fox
|
 |
« Reply #69 on: August 13, 2010, 12:26:58 am » |
|
da, slim je najbolji izbor ako ćeš kupovati originale ja imam svoj Xbox 360 Super Elite Final Fantasy 13 Special Edition (LOL kako dugo ime) i zadovoljan sam njime. U 20 sati koliko sam otprilike proveo igrajući ga, zabavio sam se više nego na wiiu u godinu dana.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ArenaWii
|
 |
« Reply #70 on: August 13, 2010, 09:21:43 am » |
|
Ako uvoziš konzolu iz Austrije povezi 2 ljudi... po novome svako može prenijeti 1000 kn... dakle u Austriji zamoliš da ti račun razdjele na 2 djela, ako mogu... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WiiKing
|
 |
« Reply #71 on: August 13, 2010, 01:45:38 pm » |
|
Kako ti račun mogu razdijeliti na dva dijela?  Ma ako prenosiš preko granice osobno, najvjerojatnije neće biti problem, carina je baždarena na standardno (cigarete, alkohol, rublje), policija traži drogu i to je to. Dodaj tome da su svi u RH čuli samo za Plekstejšn, a Xbox je DVD reproduktor... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ArenaWii
|
 |
« Reply #72 on: August 13, 2010, 10:46:05 pm » |
|
Kako ti račun mogu razdijeliti na dva dijela?  Ma ako prenosiš preko granice osobno, najvjerojatnije neće biti problem, carina je baždarena na standardno (cigarete, alkohol, rublje), policija traži drogu i to je to. Dodaj tome da su svi u RH čuli samo za Plekstejšn, a Xbox je DVD reproduktor...  Da, ali ako te vidi da si potvrdio račun tražit će te da mu ga pokažeš.. Mislim da može razdjeliti... samo je pitanje dobre volje... stavi da je Xbox 149€, a onda ti drugi račun stavi ostalo... to je dobra volja prodavača. No opet i da imaš 300€ i 2 ljudi ne bi trebao srati... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WiiKing
|
 |
« Reply #73 on: August 14, 2010, 12:55:38 pm » |
|
Misliš za povrat PDV-a? Kojeg vraga bi ga tražio, radije dam vani porez nego Juri Radiću & Co.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ArenaWii
|
 |
« Reply #74 on: August 14, 2010, 09:02:18 pm » |
|
Misliš za povrat PDV-a? Kojeg vraga bi ga tražio, radije dam vani porez nego Juri Radiću & Co.
pa zašto ne bi tražio povrat poreza?? A pa ne moraš platiti porez ako je roba po osobi do 1000... Išao sam u Sloveniju po gume. Contitental gume 400 kn po komadu... 2 na mene, 2 na ženu... kod slovenaca ovjerili račun, u RH prijavili račun (nema poreza jer je 1000 kn po glavi)... dobili natrag 50€...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|