|
Domagoj1995
|
 |
« Reply #75 on: July 20, 2010, 11:10:05 am » |
|
Uništilo: Izgleda da mi je riknula mrtva pržilicaaaaaaaaaaa  jebemtibogaaaaa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jank0
|
 |
« Reply #76 on: July 29, 2010, 04:31:42 pm » |
|
Uljepšalo: Stigao mi oriđiđi gta 4 + gta 4: efls za samo 90kn 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Domagoj1995
|
 |
« Reply #77 on: July 31, 2010, 08:12:08 pm » |
|
Uništilo: Vrijeme.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nine tailed fox
|
 |
« Reply #78 on: August 06, 2010, 11:18:43 am » |
|
uljepšalo: dobio Xbox 360 Super Elite modificirani
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
primagen
|
 |
« Reply #79 on: August 06, 2010, 12:20:27 pm » |
|
hoćeš sad bit sretan? uljepšalo: napokon pronašao i naručio NES kakav spada (nadam se) za normalne pare! jea
|
|
|
|
|
|
dva i dva su pet
|
|
|
|
nine tailed fox
|
 |
« Reply #80 on: August 06, 2010, 12:22:11 pm » |
|
hoćeš sad bit sretan? ne, ja sam emo i uvijek sam u depresiji i nikada nisam sretan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ArenaWii
|
 |
« Reply #81 on: August 06, 2010, 01:27:31 pm » |
|
hoćeš sad bit sretan? uljepšalo: napokon pronašao i naručio NES kakav spada (nadam se) za normalne pare! jea Ja sam sad za NES naručio i dobio nove pinove iz Amerike... i dobio sam cleaning kit za otvaranje i pastu za čišćenje igara... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
primagen
|
 |
« Reply #82 on: August 06, 2010, 02:46:05 pm » |
|
Ja sam sad za NES naručio i dobio nove pinove iz Amerike... i dobio sam cleaning kit za otvaranje i pastu za čišćenje igara...  dobro je znat nekog tko je mjenjao pinove ako zatreba  nadam se da su ovi ispravni i da će radit barem neko vrijeme. PS navodno se ti pinovi mogu i popravit, ti konektori su napravljeni kao neke opruge koje se nakon nekog vremena više ne vraćaju i gube kontakt. te metale treba samo lagano malo ispravit. novi pinovi su bolje rješenje, al eto, nemoj bacit ni stare pinove, možda ti posluže kao rezerva! 
|
|
|
|
|
|
dva i dva su pet
|
|
|
|
MrJones
|
 |
« Reply #83 on: August 06, 2010, 04:23:06 pm » |
|
sad sam ljubomorni 
|
|
|
|
|
|
Disillusioned words like bullets bark As human gods aim for their mark Made everything from toy guns that spark To flesh-colored Christs that glow in the dark It's easy to see without looking too far That not much Is really sacred.
|
|
|
|
ArenaWii
|
 |
« Reply #84 on: August 08, 2010, 11:54:12 am » |
|
Ja sam sad za NES naručio i dobio nove pinove iz Amerike... i dobio sam cleaning kit za otvaranje i pastu za čišćenje igara...  dobro je znat nekog tko je mjenjao pinove ako zatreba  nadam se da su ovi ispravni i da će radit barem neko vrijeme. PS navodno se ti pinovi mogu i popravit, ti konektori su napravljeni kao neke opruge koje se nakon nekog vremena više ne vraćaju i gube kontakt. te metale treba samo lagano malo ispravit. novi pinovi su bolje rješenje, al eto, nemoj bacit ni stare pinove, možda ti posluže kao rezerva!  19,99$ Cleaning kit i pinovi.... samo što ne šalju iz Amerike ovamo, pa sam zamolio bratića da mi pošalje. Zamjena ti je jednostavna. Imaš na youtube dosta video how to do it... Kod ovog cleaning kita je dobro što dobiješ odvijač za igre, a mislim da je takav za sve nintendove catrage.... moram pokrenuti retro rubriku za nintendo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
primagen
|
 |
« Reply #85 on: August 09, 2010, 05:13:28 pm » |
|
uljepšalo: stigao NES uništilo: odvratno je žut uljepšalo: reko, ajd, nema veze uništilo: ne radi uljepšalo: očitstio pinove, radi uništilo: dvije i dalje ne rade... otkrio sam i razlog- igre su za američku verziju 
|
|
|
|
|
|
dva i dva su pet
|
|
|
|
primagen
|
 |
« Reply #86 on: August 09, 2010, 05:47:19 pm » |
|
uljepšalo... malo: postoji način da se NES napravi region-free. samo se treba cvaknut jedna noga lock-out čipa... još ću pročitat o tome prije nego se odlučim na to, žao mi sad prodat savršeno očuvanu Zeldu 
|
|
|
|
|
|
dva i dva su pet
|
|
|
|
Domagoj1995
|
 |
« Reply #87 on: August 09, 2010, 06:11:52 pm » |
|
uljepšalo: stigao NES uništilo: odvratno je žut uljepšalo: reko, ajd, nema veze uništilo: ne radi uljepšalo: očitstio pinove, radi uništilo: dvije i dalje ne rade... otkrio sam i razlog- igre su za američku verziju  
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ShyGuy
|
 |
« Reply #88 on: August 09, 2010, 09:17:16 pm » |
|
Uljepsalo:starci sutra na more a ja 10 dana sam doma i onda na maturalac u cesku wuhu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ArenaWii
|
 |
« Reply #89 on: August 10, 2010, 09:17:45 am » |
|
uljepšalo: stigao NES uništilo: odvratno je žut uljepšalo: reko, ajd, nema veze uništilo: ne radi uljepšalo: očitstio pinove, radi uništilo: dvije i dalje ne rade... otkrio sam i razlog- igre su za američku verziju  Ja ću ovaj vikend pinove ugraditi... što mislite da napravim retro rubriku na forumu, hoće biti odaziva?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
primagen
|
 |
« Reply #90 on: August 10, 2010, 09:46:48 am » |
|
bit će odaziva. ne nekog pretjeranog... ali bilo bi. imam NES 1 dan i 100 pitanja. čak i pokoji savjet.
|
|
|
|
|
|
dva i dva su pet
|
|
|
|
nine tailed fox
|
 |
« Reply #91 on: August 10, 2010, 11:03:24 am » |
|
ArenaWii, mogao bi spojiti Film i Knjige jer bi onda imalo puno vie smisla nego Knjige i Tehnologija. Po puno knjiga su snimljeni filmovi tako da to ima vie smisla. uljepalo: igrat ću Halo 3  unitilo: uasno me stomak boli
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ArenaWii
|
 |
« Reply #92 on: August 10, 2010, 11:29:39 am » |
|
ArenaWii, mogao bi spojiti Film i Knjige jer bi onda imalo puno više smisla nego Knjige i Tehnologija. Po puno knjiga su snimljeni filmovi tako da to ima više smisla. uljepšalo: igrat ću Halo 3  uništilo: užasno me stomak boli Spojit ću ih sve... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|