|
nine tailed fox
|
 |
« on: March 12, 2010, 07:39:54 pm » |
|
Playstation Move je remote controler za PS3.Čista je kopija Wiimote kontrolera.Napavljen je jer je Sony uvidio da je Nintendo zbog svog načina upravljanja najbolja i najprodavanija konzola ove generacije.Ovo smeće koštati 100$ i dovesti do propadanja Playstationa 3.Ovako to izgleda:  Kao to i vidite isti Wiimote samo to ima neku plavu kuglu i naravno ima ps3 tipke. Vaa miljenja o ovome?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kong
|
 |
« Reply #2 on: March 12, 2010, 08:06:39 pm » |
|
Mora da su našli neku jebenu rupu u zakonu da su sam tak prekopirali glavnu karakteristiku konkurentske konzole koja je još k tome na vrhu po prodaji.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HoYack
|
 |
« Reply #3 on: March 12, 2010, 08:15:41 pm » |
|
HWAHAHHAHA ovaj desni s kuglom stvarno izgleda ko fakin dildo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nine tailed fox
|
 |
« Reply #4 on: March 12, 2010, 08:21:49 pm » |
|
najgora stvar u tome je to što to nije fake već pravi proizvod koji će se uskoro počet prodavat 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Domagoj1995
|
 |
« Reply #5 on: March 12, 2010, 08:39:44 pm » |
|
Pa šta hoćete, baš je kul, urbano i otmjeno. Jest da su pretjerali sa kopiranjem Wii-a što se tiče onakvih kontrolera, al ae.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WiiKing
|
 |
« Reply #6 on: March 13, 2010, 12:07:38 am » |
|
Mora da su našli neku jebenu rupu u zakonu da su sam tak prekopirali glavnu karakteristiku konkurentske konzole koja je još k tome na vrhu po prodaji.
Nisu morali. Dizajn nije isti, a niti tehnologija. Uostalom, i Nintendo je licencirao tehnologiju, tako da nikako nisu mogli nadrapati zbog kopiranja. HWAHAHHAHA ovaj desni s kuglom stvarno izgleda ko fakin dildo  Sve je kontroler, i lijevo i desno. Na E3 sajmu su navrat-nanos radili prezentaciju i koristili DualShock3 sa dildom i nije najspretnije izgledalo.
|
|
|
|
|
|
 Zajebao si Nane, ostala je tuga, pozdravljaju te Slovaci, sa afričkoga juga...
|
|
|
|
Kong
|
 |
« Reply #7 on: March 13, 2010, 01:16:41 am » |
|
Pa šta hoćete, baš je kul, urbano i otmjeno. Jest da su pretjerali sa kopiranjem Wii-a što se tiče onakvih kontrolera, al ae.
Posto si Sony fanboy? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Domagoj1995
|
 |
« Reply #8 on: March 13, 2010, 01:28:35 am » |
|
;D
Ma nije. Jeste da sam uvijek poštovao Sony-a više od svih, ali mislim da ne spadam u one kakve se nalaze na GP-u i slično.
Al ono, stvarno, kulno mi izgleda taj kontroler. Ova okruglica na vrhu desnog kontrolera može poslužiti kao mala lampica. Kada se probudiš usred noći jer moraš šonjat, a ne znaš gdje je prekidač za svijetlo, uzmeš to i uključiš i onda ti to svijetli. ;(((((
SEKSUALNO ME UZBUĐUJU OVE TIPKICE: IKS, KRUG, TROKUT I KOCKA.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WiiKing
|
 |
« Reply #9 on: March 13, 2010, 01:34:01 am » |
|
Ne laži sebe i druge, seksualno te uzbuđuje pomisao da će imati ugrađenu vibraciju... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Domagoj1995
|
 |
« Reply #10 on: March 13, 2010, 01:35:03 am » |
|
...sa ČETIRI brzine i RIKVERCOM!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WiiKing
|
 |
« Reply #11 on: March 13, 2010, 01:41:26 am » |
|
Normalno, zato i ima sve te tipke.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WiiKing
|
 |
« Reply #13 on: March 13, 2010, 10:27:21 am » |
|
Ali pazi da te s time naši glupi policajci zateknu u mračnom parkiću. Dobio bi batina, i zato što si prokleti perveznjak, i zato što im lažeš da je to kontroler od plekstešna, a oni znaju kako izgleda kontroler za plekstešn. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Domagoj1995
|
 |
« Reply #14 on: March 13, 2010, 10:35:46 am » |
|
 Čekaj, imam jednu ideju. EDIT: Kasnije napravim ;(
|
|
|
|
« Last Edit: March 13, 2010, 10:39:03 am by Domagoj1995 »
|
|
|
|
|
|
nine tailed fox
|
 |
« Reply #15 on: March 13, 2010, 04:56:55 pm » |
|
ova kugla mijenja boju s obzirom na prostoriju u kojoj igrate i na igru koju igrate
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kong
|
 |
« Reply #16 on: March 13, 2010, 05:29:16 pm » |
|
Kako nepotrebno. Jel bar nečem služi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Luke
|
 |
« Reply #18 on: March 13, 2010, 06:14:40 pm » |
|
Bilo je dosta glasina o tome a na kraju nista nije izvedeno,a nit nema potrebe za time zato jer onda ce trebat godinama da dolaze igre s podrškom i to...Mislim da ovo nebude zazivilo,jer je glupo...Ovo i je kopija wii-a al sta je onda daljinski za Ps3 xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kong
|
 |
« Reply #19 on: March 13, 2010, 06:16:26 pm » |
|
A sumnjam kako bi to na PS-u bio nešto više nego običan dodatak, za neke party igre i slično (Rayman RR recimo). Jednostavno ne vjerujem da bi radili neki TPS ili FPS za to.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WiiKing
|
 |
« Reply #20 on: March 14, 2010, 12:08:04 am » |
|
Radit će Capcom RE5 sa dodatnim misijama koji će podržavati dildo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Slobex
|
 |
« Reply #21 on: March 14, 2010, 03:03:56 am » |
|
čuo sam da to radi pomoću one kamere eye toy.Prije su microsoft i sony vrjeđali takav način kontrolera a sad kopiraju.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blade-Ri
|
 |
« Reply #22 on: March 16, 2010, 05:44:19 pm » |
|
mislim da se može koristit uz kameru, kao neka kombinacija jednog i drugog, nisam siguran dal baš radi pomoću toga...btw. rip-off stoljeća
|
|
|
|
|
|
I'm Rick James bitches
|
|
|
|