ArenaWii Forum
September 08, 2010, 12:30:47 pm *
News: Novi uvjeti korištenja ArenaWii forum! Read more: http://www.arenawii.com/forum/index.php?topic=4.0

Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Dance Dance Revolution HP3 i Pad/Mat  (Read 295 times)
shax
Papq
Kirby
*

View Profile WWW Email
« on: March 10, 2010, 03:32:44 pm »

Razmisljam o kupnji Wii Dance Pad-a za ovu igru, pa me zanima jeli ima netko kakvih iskustava?
Konkretno mislio sam si naruciti Wii Dance Pad sa console universe, nekih 130 kn sto nije pretjerano ali ne znam jeli to upce radi?
Znaci zanima me

- jeli ovaj Dance Pad radi sa ovom igrom
- jeli Wii Family Dance Mat radi sa ovom igrom i moze li se koristiti u "single player" modu (ako da uzeo bih onda ovo)
- ima li tko kakvih iskustava po ovom pitanju, jeli se ovo isplati nabavljati

Imam balance board i na Wii fit plusu sam se navukao na onaj Step Plus, pa mislim da bi ovo bilo zabavno, a ako bi se mogao iskoristiti za Wiikende sa prijateljima jos bolje.

Komentari?

Wii 4.2E - softmod
barfuss
Kirby
*

View Profile
« Reply #1 on: March 11, 2010, 12:31:18 am »

ali Dance Dance Revolution HP3 radi i sa balance boardom koliko citam po reviewovima.. imam balance board, ali jos nemam igru (sutra cu imati) pa ne mogu reci kako radi s njim, ali uglavnom podrzan je board.. jesi probao pa ne valja s balance boardom?

a ove dance padove sto spominjes, sigurno rade s tom igrom, ali mozes naci jeftinije na ebayu ili nekim stranicama sto prodaju dodatke za wii.. ja imam bezicni nunchuk od neke kvazi firme koji sam kupila preko neta i platila manje od 100 kuna s postarinom (i super radi).. console universe ga naplacuje 275 kuna!!

« Last Edit: March 11, 2010, 12:54:39 am by barfuss » Logged
shax
Papq
Kirby
*

View Profile WWW Email
« Reply #2 on: March 11, 2010, 01:31:01 am »

Da radi igra i sa balance boardom, ali sve se svodi na neko ljuljanje, jest zabavno, ali nije to pravi ples.
Sa balance boardom je puuuno jednostavnije malo nesto ljuljuskas guzom i to je to, dok imam osjecaj da bi mi sa padom jezik pao do poda nakon jednog work out-a.

Inace ja nisam uspio naci PAL verziju igre pa sam je provukao kroz RegionFrii (hvala ArenaWii forumu) i WiiBrickBlocker cisto da budem siguran da ne dobijem ciglicu i mogu reci da sve sto sam probao odlicno radi.

Razmisljao sam o e-bay-u, tamo su cijene oko 70-tak kuna pa na vise, pa onda cekanje, postarina, mozda cak i carina ako im padne na pamet i nisam siguran sto cu dobiti (jos uvijek cekam HDD ladicu placenu prije 35 dana iz Hong Konga).
Zato sam i pitao ako netko ima da je vec uzimao da zna.

U svakom slucaju puno ti hvala na savjetu, ja isto nekako mislim da bi trebao raditi ovaj pad sa igrom. Jos cu malo ebay pronjuskati.

Pozz.

Wii 4.2E - softmod
barfuss
Kirby
*

View Profile
« Reply #3 on: March 11, 2010, 02:38:18 am »

Razmisljao sam o e-bay-u, tamo su cijene oko 70-tak kuna pa na vise, pa onda cekanje, postarina, mozda cak i carina ako im padne na pamet i nisam siguran sto cu dobiti (jos uvijek cekam HDD ladicu placenu prije 35 dana iz Hong Konga).
Zato sam i pitao ako netko ima da je vec uzimao da zna.

U svakom slucaju puno ti hvala na savjetu, ja isto nekako mislim da bi trebao raditi ovaj pad sa igrom. Jos cu malo ebay pronjuskati.

Pozz.

ma ja sam komentirala bas zato jer i mene zanima taj dance pad... i da li balance board radi s tom igrom.. sad znam da ne radi bas super kad si tako rekao sad .. ma nemas beda preko ebaya.. jest da se stvari cekaju malko duze dok stignu, ali vazno da stignu..
35 dana je malo puno.. posalji mejl prodavacu.. mozda je zapelo na carini?

inace, carina ni pdv ti nece biti naplacena na sve proizvode koje si platio manje od 150 kuna (nekad i 200, ne znas granicu jer nasa carina je cudna)... po zakonu ne bi trebali nista dodatno naplatiti na iznose ispod 150 kn, ali meni su u par navrata propustili i robu koja je bila oko 200 kuna..
puno sam stvari kupila vec preko ebaya i sve je super proslo..
prije koji dan sam kupila i onaj wii motion plus.. kineski proizvod naravno, ali 9 dolara s postarinom.. derisive dojavim kako radi kad stigne.. :D

shax
Papq
Kirby
*

View Profile WWW Email
« Reply #4 on: March 11, 2010, 09:42:53 am »

Pa relativno cesto narucujem preko Ebay-a tako da imam nekog iskustva. Ovo sto cekam 35 dana nije nigdje zapelo nego oni salju Hong Kong Air Mailom (to znas odmah cim vidim da je Shipping free) a to redovito traje vise od 30 dana (prosli put sam dobio isto ladicu za disk nakon tocno 40 dana, nakon sto sam otvorio dispute na Paypalu i dobio novac natrag yes3 ) Uglavnom, neke stvari se isplati naruciti, neke ne, a mislim da je ovo bolje naruciti ovako jer je razlika mozda 25 kuna a ako ne radi uvijek mogu vratiti, a od kineza sto dobijem dobijem.

Sto se carine i pdv-a tice: prije se moglo uvesti robe u vrijednosti 300 kn po osobi (ne 200), ali to zakonski nije vrijedilo za paketni promet. U praksi meni nisu nikada naplacivali ni PDV ni carinu za robu vrijednosti do 300 kn iako su na to imali pravo. Od nove godine vrijednost robe koju osoba moze unijeti u drzavu je podignuta na 1000 kn ali to jos uvijek ne vazi za pakete. Po nekoj pretpostavci mislim da sada onda u praksi nebi trebali cariniti i oporezivati sve do 1000 kn (na tehnicku robu se ne placa carina), ali naravno uvijek ti mogu to zaracunati. I za neke stvari moras platiti jos i troskove spedicije.........

A wii motion plus bi se isplatilo vec naruciti preko ebay-a. Bas me zanima kako ce ti raditi, ajde javi pa da znamo.
Sinoc sam opet malo testirao igru i nisam mogao ni pod razno vise sa balance boardom raditi u workout mode-u. Radi samo u balance board modu. Ne znam gdje sam falio ali sam 100% siguran da je radilo.
I zaboravih reci da je pri vaganju javljao Calculation error (koliki sam nije ni cudo yes3 ) dok nisam mjere vratio na americke (lb's i ft), onda je proslo.

EDIT: Naruceno sa consoleuniverse, navodno bi trebalo stici sutra. Javim rezultate.

« Last Edit: March 11, 2010, 01:30:09 pm by shax » Logged

Wii 4.2E - softmod
shax
Papq
Kirby
*

View Profile WWW Email
« Reply #5 on: March 12, 2010, 07:05:20 pm »

Evo samo kratko izvjesce.

Pad je stigao u roku 24 sata, 120 kn+dostava. Dobio sam i popust. Zahvaljujem se consolauniverse.

Sto se pada tice bili smo u pravu, to je cisti gamecube controlore, kabel je duzine 2 metra (ocekivao sam i manje) pa bi to mogao biti problem, ja sam spustio konzolu ispod televizora pa mi je ok.
Sve kontrole rade najnormalnije, igra je ludnica.   dancesmall  Ogromna je razlika igrati sa balance boardom i pad-om, nakon 10 minuta iz mene tece rijeka.

Oh salo moje malo yes3
« Last Edit: March 12, 2010, 07:14:10 pm by shax » Logged

Wii 4.2E - softmod
barfuss
Kirby
*

View Profile
« Reply #6 on: March 15, 2010, 12:01:19 am »

thx na izvjescu! derisive
sad si i mene zainteresirao za taj pad! ali nisam bas pri novcima ovaj mjesec pa ce morati pricekati iducu placu.. yes3

2 metra mi nije problem, wii mi je nisko postavljen, pa ce duzina biti taman... yes3

inace, ako te zanimaju takve igre za topljenje sala probaj si nabaviti "Gold's Gym Cardio Workout"
ja nemam strasno puno kila, trebam izgubiti tek nekih 5, ali nakon pola sata tog boksa i kosa mi bude mokra!! to mi se bas ne desava ni u teretanu kad odem..

igra je onak interesantna, zacas ti prodje pola sata ili sat, remote i nunchuck super reagiraju na svaki udarac.. radis uz mjuz i uz savjete trenera... i dobroooo se iznojis! derisive
evo ti link na youtube da vidis kak igra izgleda... yes3

http://www.youtube.com/watch?v=uTTvO2sBbok

p.s.
e da.. motion plus jos nije stigao naravno... to ce potrajati sigurno jos koji tjedan jer postarina je free pa znas onda sve.. derisive
« Last Edit: March 15, 2010, 12:13:13 am by barfuss » Logged
ivemaric2
Kirby
*

View Profile Email
« Reply #7 on: March 15, 2010, 12:51:05 am »

E, barfuss, a odakle si skinuo "Gold's Gym Cardio Workout"? Ja sam na netu našao sammo NTSC-verziju, nigdje nema PAL-a. Znam da ima onaj RegionFree program, ali nisam dosad igrao nijednu igricu koja nije PAL pa ne znam koliko je to sigurno.
shax
Papq
Kirby
*

View Profile WWW Email
« Reply #8 on: March 15, 2010, 11:49:42 am »

Code:
This game is titled Gold's Gym: Cardio Workout in North America and Australia, My Fitness Coach: Cardio Workout in Europe, and Shape Boxing: Wii de Enjoy! Diet in Japan.

Dakle u europi se ta igra zove My Fitness Coach: Cardio Workout
Ja sam je imao prije, probao je i stvarno jest super, ali ne broji kalorije pa se nisam previse bavio sa njom. Prosao sam onaj osnovni boxing tecaj (i imas pravo jako je zahtjevno) i tu sam stao.
Ako ima nacin da se broje kalorije (vidim da na netu pricaju o tome da im kaze koliko su izgubili) onda bih rado koristio ovu igru.

Da ja imam puno previse kila i to je osnovni razlog zasto sam uzeo wii, i nisam pozalio.

Sretno sa motion plusom, javi kakav je derisive

« Last Edit: March 15, 2010, 11:51:17 am by shax » Logged

Wii 4.2E - softmod
barfuss
Kirby
*

View Profile
« Reply #9 on: March 23, 2010, 12:23:05 am »

E, barfuss, a odakle si skinuo "Gold's Gym Cardio Workout"? Ja sam na netu našao sammo NTSC-verziju, nigdje nema PAL-a. Znam da ima onaj RegionFree program, ali nisam dosad igrao nijednu igricu koja nije PAL pa ne znam koliko je to sigurno.

ntsc igru sam skinula... ali moj wasp chip to cita tako da nema beda.. derisive
da, mislim da nema nigdje pala...
ali ako si softmodao wii mislim da nema problema oko ucitavanja... derisive
barfuss
Kirby
*

View Profile
« Reply #10 on: March 23, 2010, 12:26:14 am »

Dakle u europi se ta igra zove My Fitness Coach: Cardio Workout
Ja sam je imao prije, probao je i stvarno jest super, ali ne broji kalorije pa se nisam previse bavio sa njom. Prosao sam onaj osnovni boxing tecaj (i imas pravo jako je zahtjevno) i tu sam stao.

nije onda ista igra u pitanju jer ova moja uvijek ispise kalorije..

p.s.
stigao mi onaj dance pad sa consoleuniverse ili kako se vec zovu.. sutra podizem u posti pa probam igru.. wii motion plus sa ebaya jos nije stigao... sad
Pages: [1]
  Print  

Jump to: