|
PAUL STANLEY
|
 |
« Reply #1175 on: March 15, 2010, 06:36:18 pm » |
|
sonic and sega all stars racing
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kong
|
 |
« Reply #1176 on: March 16, 2010, 12:07:22 am » |
|
Worms Armageddon - dobri stari 2D Wormsi, fino se vratit u djetinjstvo, a još bolje kad se igra na netu preko Hamachija. Ak se ko hoće pridružit meni i Blejdu u makljaži nek si nabavi igru (ima na torrentima verzija koja radi i na XP-u, Visti i 7-ici, cca 120 MB-a) i Hamachi (mali je program).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blade-Ri
|
 |
« Reply #1177 on: March 16, 2010, 02:54:02 pm » |
|
uz Wormse sa Kongom (stvarno bi se mogo još netko pridružit, genijalno je), Mass Effect. Nije me dugo neka igra tako privukla kao ova, tek sam na par sati igranja, al oduševljen sam već sad, super 
|
|
|
|
|
|
I'm Rick James bitches
|
|
|
|
Domagoj1995
|
 |
« Reply #1178 on: March 16, 2010, 03:51:02 pm » |
|
Igraj dvojku. Jedna od najboljih igara koje su izašle u zadnji par godina.
Metro 2033 - Jedva vučem na minimalci.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blade-Ri
|
 |
« Reply #1179 on: March 16, 2010, 04:10:19 pm » |
|
igram jedinicu da uhvatim priču, nisam htio odma sa dvojkom
|
|
|
|
|
|
I'm Rick James bitches
|
|
|
|
Kong
|
 |
« Reply #1180 on: March 17, 2010, 05:30:51 am » |
|
Resident Evil 5 u co-opu s Blejdom. Owna. Od sad sve igre koje se mogu tak igrati igram prek Hamachija. Dobro da nisam Gearse baš neš prelazio.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blade-Ri
|
 |
« Reply #1181 on: March 17, 2010, 04:02:49 pm » |
|
RE 5 je bog isus u coopu, pregenijalno 
|
|
|
|
|
|
I'm Rick James bitches
|
|
|
|
WiiKing
|
 |
« Reply #1182 on: March 22, 2010, 11:04:51 am » |
|
MW2. I doista ne vidim čemu toliko rajcanje, odlično izrežirana pucačina, ali ništa više od toga (čak mi i grafički nije više toliko iznenađenje kao MW).
|
|
|
|
|
|
 Zajebao si Nane, ostala je tuga, pozdravljaju te Slovaci, sa afričkoga juga...
|
|
|
|
Domagoj1995
|
 |
« Reply #1183 on: March 22, 2010, 01:18:06 pm » |
|
Dobro da si se sjetio to odigrat.
Metro 2033 idalje.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WiiKing
|
 |
« Reply #1184 on: March 22, 2010, 02:14:09 pm » |
|
Mda, svijet bi stao da nisam. Igra kao svaka druga. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kong
|
 |
« Reply #1185 on: March 23, 2010, 02:31:17 pm » |
|
Prešli Blejd i ja Resident Evil 5. Predobro je u co-opu, samo šteta šta smo igrali prek Hamachija, a ja sam bio Sheva jer sam ljepši, pa svaki put kad bi loadali bi gubio iteme, oružja, nadogradnje, pare... Al i ovak je prejebeno, prvi nivo smo valjda 10 puta igrali i opet bi ga mogao. Ima ko kakvu co-op preporuku? Sad brijemo ili Splinter Cell, Saints Row 2 ili Gearse...
Kraj je loš, al dobro, šta je tu je. I prekratka je igra.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WiiKing
|
 |
« Reply #1186 on: March 23, 2010, 03:04:30 pm » |
|
Army of Two?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blade-Ri
|
 |
« Reply #1187 on: March 23, 2010, 03:38:34 pm » |
|
postoji za PC ?
btw da Resi je super, al kraj je razočarenje totalno...
|
|
|
|
|
|
I'm Rick James bitches
|
|
|
|
WiiKing
|
 |
« Reply #1188 on: March 23, 2010, 04:31:45 pm » |
|
Ne, ali prvo mi palo na pamet.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
carl
|
 |
« Reply #1189 on: March 23, 2010, 07:24:12 pm » |
|
Phoenix Wright: Ace Atorrney-bio sam budala kada sam pregledao kroz ovaj serijal. Sada sam na trećem case-u u prvoj igri. Očekuje me još ostalih pet kojima se rado veselim.
|
|
|
|
|
|
Proud Wii & DS owner.
|
|
|
|
nine tailed fox
|
 |
« Reply #1190 on: March 23, 2010, 07:41:32 pm » |
|
Ja danas krećem na Apollo Justice,nakon pređenih svih Phoenixa Wrightova. Slučaj na kojem si trenutno je o Steel Samuraju.On je bio jedan od gorih slučajeva,ali slijedeći slučaj je jedan od najboljih u svim Phoenix Wright igrama.
Trenutno igram Need for Speed Nitro i mogu reći da je nakon 1 h igre puno zanimljiviji i bolji nego kad sam ga prvi put igrao 5 min. Igram i Resident Evil 5.Jako je dobar ali me smeta kamera i količina municije.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
carl
|
 |
« Reply #1191 on: March 23, 2010, 07:45:41 pm » |
|
Da primjetio sam da nije na nekoj razini ko prijašnji. Prijašnji mi je bio presmiješan. Samo mi reci ak si prešo dal je edgeworth tužitelj u svih četiri epizoda( ne brojim onog payna koji je uvijek u prvoj epizodi ili će se promijenit).
|
|
|
|
|
|
Proud Wii & DS owner.
|
|
|
|
nine tailed fox
|
 |
« Reply #1192 on: March 23, 2010, 07:47:11 pm » |
|
ne,u slijedećm slučaju je on defendat tj. optužen za ubojstvo
u 2. igri je kći ubojice u 4. slučaju 1. djela,a u 3. igri najbolji prijatelj Mie Fey kojemu je ona bila jedini razlog za život
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
carl
|
 |
« Reply #1193 on: March 23, 2010, 07:57:35 pm » |
|
Dobro nisam tražio da mi sve spojlaš  Samo ime tužitelja u sljedećem slučaju.
|
|
|
|
|
|
Proud Wii & DS owner.
|
|
|
|
Blade-Ri
|
 |
« Reply #1194 on: March 23, 2010, 11:07:29 pm » |
|
Igram i Resident Evil 5.Jako je dobar ali me smeta kamera i količina municije.
municije je i previše koliko je je znalo bit u prethodnim dijelovima serijala...
|
|
|
|
|
|
I'm Rick James bitches
|
|
|
|
Kong
|
 |
« Reply #1195 on: March 25, 2010, 12:56:14 am » |
|
Da, i previše je je. Ionako smisao Resija nije pobiti sve što se miče na ekranu, a u ovom to komotno možeš. Posted on: 23 March 2010, 22:15:16
Saints Row 2 (PC) - onak, zbagano dosta, kretanje, vožnja i kontrole ništa posebno, grafika valjda na razini San Andreasa, AI na normal preloš, ono, stoji policajac pokraj mene i ne oduzima mi ništa zdravlja svojim pucanjem (ako uopće i krene pucat), ali je bilo zabavno u co-opu (opet ja i Blade haramo) sve dok nas nisu jebeni Kinezi, Japanci, što su već, napali, tko zna zašto. Brijem da sam slučajno jednog pregazio i sad nam ne daju mira, stalno ih se stvori desetak, autima napadaju, motorima, a onda još i murja dođe... To je sjebalo draž. Sutra ćemo ih sve pobit. 
|
|
|
|
« Last Edit: March 25, 2010, 03:35:10 am by Kong »
|
|
|
|
|
|
Kong
|
 |
« Reply #1196 on: March 26, 2010, 01:03:50 pm » |
|
PES 2010 (PC) - ovu igru je napravio sam vrag. Prije sam je već igrao, dok je došla, da bi je ubrzo izbrisao jer je bila preloša - igrači spori i drveni, ne možeš puknut iz daleka jer su svi traljavi i nesposobni itd... Nedavno smo ju igrali kod frenda i začudio sam se kako je igra normalnija. Reko ajd, idem ju opet instalirat. I pokrenem ja, opet isto govno. Tražim po netu, reko možda je došao neki update. Instaliram patch nekakav, ništa, sve isto. Promijenim rezoluciju s najvišlje na neku osrednju i gle čuda - osim što izgledom više podsjeća na dobri stari PES s PS-a 2, igra je brža, igrači su manji balvani, a i nekako bolje pucaju izdaleka. Čudo. Skinem neki patch koji dodaje nove klubove, Bundesligu, daje svim igračima prava imena i tak još neke sitnice i krenem igrat master ligu. Cijeli ovaj tjedan nisam toliko psovao kao ovo jutro. Igra je prokleto zlo. Igram na najtežem kao i svaki PES, ali u ovom ne možeš gola dati. Jednostavno je nemoguće. Golmani brane sve živo. Golman Chieva se baca, skače, ma i teleportira po potrebi, samo da skine čisti zicer. Bolji je od Buffona u najboljim danima. Udarci iz daleka više ne idu tako dobro, prije sam znao lijepe golove dati tako, a sad mi svi završe ili tik uz gol ili skroz traljavo. A ako ide u okvir, naravno, golman ih efektno izbaci u korner. Ono, strašno nešto. A protivnici u napadu su bezopasni, najčešće mi tekme završe 0-0. Prestrašno. Izbacit ću sve ove tehničare tipa Ronaldinha jer su beskorisni u ovoj igri, a dovest ću Olića i ostale brzince. Jedino tako se da igrati ovo govno.
|
|
|
|
« Last Edit: March 26, 2010, 01:06:07 pm by Kong »
|
|
|
|
|
|
HoYack
|
 |
« Reply #1197 on: March 26, 2010, 03:10:05 pm » |
|
Si možda skužio kako to igrati online?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WiiKing
|
 |
« Reply #1198 on: March 27, 2010, 03:46:49 pm » |
|
najčešće mi tekme završe 0-0. Prestrašno.
Pa dobro, u talijanskoj ligi tekme najčešće i završavaju tim rezultatom.  Na temu: Portal. Jako zanimljiva igra da čovjek ne bi vjerovao.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Domagoj1995
|
 |
« Reply #1199 on: March 27, 2010, 04:01:53 pm » |
|
Fat Princess - Fistful of Cake - Puno bolje od PS3 verzije.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|