|
Jank0
|
 |
« Reply #50 on: March 13, 2010, 03:38:17 pm » |
|
Za 10 sati dostupan ILT-u. Jedva čekam  @MrJones, možda znaš koliko je velika igra preko wbfs menađera?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MrJones
|
 |
« Reply #51 on: March 13, 2010, 04:27:54 pm » |
|
3GB+
|
|
|
|
|
|
Disillusioned words like bullets bark As human gods aim for their mark Made everything from toy guns that spark To flesh-colored Christs that glow in the dark It's easy to see without looking too far That not much Is really sacred.
|
|
|
|
WiiKing
|
 |
« Reply #52 on: March 13, 2010, 04:40:09 pm » |
|
izleda zgusnuto i hmm žarko. (Pošto je kontrast CRT-a daleko superiorniji nad LCD-om).
Pa smanji kontrast.
|
|
|
|
|
|
 Zajebao si Nane, ostala je tuga, pozdravljaju te Slovaci, sa afričkoga juga...
|
|
|
|
MrJones
|
 |
« Reply #53 on: March 13, 2010, 05:06:03 pm » |
|
izleda zgusnuto i hmm žarko. (Pošto je kontrast CRT-a daleko superiorniji nad LCD-om).
Pa smanji kontrast. Ma jesam; do sad sam ga imao prištekan na monitor pa je možda i faza prilagođavanja
|
|
|
|
|
|
Disillusioned words like bullets bark As human gods aim for their mark Made everything from toy guns that spark To flesh-colored Christs that glow in the dark It's easy to see without looking too far That not much Is really sacred.
|
|
|
|
HoYack
|
 |
« Reply #54 on: March 13, 2010, 06:04:31 pm » |
|
Igraš s M+ ili bez?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MrJones
|
 |
« Reply #55 on: March 13, 2010, 06:27:22 pm » |
|
ništa bez; obvezno; tko ga nema dolazi upakiran sa igrom pa je to najisplativije 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jank0
|
 |
« Reply #56 on: March 14, 2010, 04:57:05 pm » |
|
Nabavio ga!!! Jao, koja euforija vlada.  Nadam se da ću danas naći barem sat vremena da ga isprobam.  EDIT: Igrao sam ju malo, samo prve dvije misije i za sad je super. Grafika se meni jako sviđa, brza je što je vrlo važno. Motion kontrole su u redu (ako želite pravo iskustvo stavite na najprecizniju opciju). Igra kolko može u prvih 15-20 minuta biti je zabavna što očekujem da će biti do kraja.
|
|
|
|
« Last Edit: March 15, 2010, 04:24:23 pm by Jank0 »
|
|
|
|
|
|
PAUL STANLEY
|
 |
« Reply #57 on: March 14, 2010, 10:29:56 pm » |
|
kako si je nabavio
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WiiKing
|
 |
« Reply #58 on: March 14, 2010, 10:52:31 pm » |
|
Irski vilenjak u povodu skorašnjeg dana sv. Patricka donosi Red Steel 2 umjesto ćupa zlata. Što misliš kako je nabavio?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nine tailed fox
|
 |
« Reply #59 on: March 14, 2010, 11:11:32 pm » |
|
ima jedan dobar čarobnjak koji se zove ILT.On besplatno nosi igre ljudima.No nažalost,igru si moraš prepržiti i dati drugim ljudima da si i oni mogu prepržiti.Ako mu ne želiš vraćati igre on te izbriše s liste mušterija.Ti možeš ponovno dobivati igre od njega ako promjeniš ime i kućni broj.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PAUL STANLEY
|
 |
« Reply #60 on: March 15, 2010, 06:38:13 pm » |
|
Irski vilenjak u povodu skorašnjeg dana sv. Patricka donosi Red Steel 2 umjesto ćupa zlata. Što misliš kako je nabavio?
pa može igru s...ti,kupiti,preorderati pa je prije dobiti.......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WiiKing
|
 |
« Reply #61 on: March 15, 2010, 10:35:12 pm » |
|
Može par dana, ali ne 2 tjedna...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ShyGuy
|
 |
« Reply #62 on: March 16, 2010, 04:02:15 pm » |
|
ja sam ass creed 1 imao 2 mjeseca prije izlaska samo sto je bila ruska verzija i rusila se 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jank0
|
 |
« Reply #63 on: March 21, 2010, 09:35:52 pm » |
|
Danas sam još malo igrao RS2 i igra je sve bolja i bolja. Grafika je nenadjebiva, ali stvarno za wii izgleda super. Baratanje tim mačem je isto jako dobro. Ne vjerujem da ju nitko ne igra. Pa dajte ljudi, aktivirajte se malo, napišite koji komentar. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DiScO
|
 |
« Reply #64 on: March 23, 2010, 11:10:58 pm » |
|
Evo ja moram kupit m+ pa cu odigrat... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jank0
|
 |
« Reply #65 on: March 24, 2010, 07:19:32 pm » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MrJones
|
 |
« Reply #66 on: March 24, 2010, 07:48:09 pm » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jank0
|
 |
« Reply #67 on: March 24, 2010, 08:03:43 pm » |
|
I gamespot tradicionalno loše ocjenjuje... 7.5.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WiiKing
|
 |
« Reply #68 on: March 25, 2010, 12:20:55 am » |
|
Čudi me da u je ovi iz IGN-a uspjeli uopće odigrati, često se žale na kontrole tako da se komentari napune upisima koji je njima vrag...  Inače, PS3 fansite GameTrailers im je dao 8.6, i to nešto govori (prije svega da je Ubisoftova mašinerija iza svega).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
carl
|
 |
« Reply #69 on: March 26, 2010, 05:35:29 pm » |
|
Evo sad sam napokon igrao malo više. Nekih dva sata. Ok je, meni gameplay sliči na conduit samo s mačevima. Grafika je fenomenalana(najblje na wii-u). Mjuza ok i atmosfera je pogođena. Nije lagano, ali wiimotion djeluje kako treba.
|
|
|
|
|
|
Proud Wii & DS owner.
|
|
|
|
DiScO
|
 |
« Reply #70 on: March 27, 2010, 09:14:23 am » |
|
Evo i ja odigrao par sati i igra je odlicna! Graficica super, a kontrole bas kako treba.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Danci
|
 |
« Reply #71 on: March 31, 2010, 01:39:46 pm » |
|
Evo mog problem: Znaci "skinuo" sam red steel 2 i lijepo ga zapekao na -dvd 4xspeed,stavio dvd u Wii i pokrenuo igru i sad evo tu pocinje problem,znaci kad pocinju one slike koje objasnavaju na pocetku da se mora vezica nositi,da je za igru potreban wii motion + i nuncak i zadnja slika je da pokusam u igri drzati wii controler sto slicnije macu i poslje toga crni ekran i nikud nikam...može tko pomoći ? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
xxl2
|
 |
« Reply #72 on: March 31, 2010, 01:41:56 pm » |
|
evo ja sam je skinuo baš, idem isprobati!! javim dojmove igra je prejebena, malo me boli ruka od mahanja i brijem da sam jedom zglob izvrnul, al ona se igra najviše prebližila onom kaj wii bi trebal predstavljati, potpunoj kontroli. i čini mi se da je kontrola mača još i bolja od sport resorta. Grafika je super, ok cell-shaded ali mi se i dalje čini da metroid triology i dalje izgleda najbolje na wii-u ...no ovo svakako treba odigrati to ima wii....po meni 9 od 10:)
|
|
|
|
« Last Edit: March 31, 2010, 08:19:21 pm by xxl2 »
|
|
|
|
|
|
ShyGuy
|
 |
« Reply #73 on: April 04, 2010, 02:20:42 pm » |
|
imate original igru ili na hdu? htio bi si kupit al neznam je ce mi apdejtat wii onda ako uzmem original  a i navodno ako imas mali firmware stalno prikaziva kako se koristi m+
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PAUL STANLEY
|
 |
« Reply #74 on: April 04, 2010, 08:30:43 pm » |
|
ja otkad sam je nabavio (srijeda) svaki dan je igram i meni se više sviđa od metroid primea a pritom i je i najdraža igra uopće ,radi atmosfere ,kontrola,grafike animacija, ma svega.da bar najave treći dio.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|